L’ EFICÀCIA DE LA UE.TÀRREGA EN ATAC I EN DEFENSA
L’ EFICÀCIA DE LA UE.TÀRREGA EN ATAC I EN DEFENSA //

Els blaugrana, és l’equip que menys gols encaixa de tota la Segona Catalana i l’equip més golejador dels sis grups de la categoria El quadre targarí amb 13 gols encaixats en 22 partits disputats, és l’equip menys golejat dels 106 que composen els sis grups de la Segona Catalana. Els de Jordi Oliveres, tenen una mitjana de 0’59 gols encaixats per partit .
El quadre blaugrana supera en aquest rànquing, a l’Escola Guineuta, líder del Grup II, que n’ha encaixat 14, i al segon classificat del Grup I el Bescanó amb (16). Però és que a més la UE. Tàrrega és l’equip menys golejat de tot Catalunya en categoria territorial Per altra banda cal destacar que, la UE. Tàrrega amb 62 gols a favor amb els 22 partits disputats fins ara, és l’equip més realitzador de tota la Segona Catalana amb un promig de 2’82 gols per partit disputat.
Es el màxim golejador dels sis grups de la categoria, seguit del Camarles, segon classificat del Grup VI, que n’ha fet 52 i del Girona B, líder del Grup I que n’ha fet 51, a l’igual que el Cambrils Unió, que és el líder del Grup VI que també n’ha fet 51 gols Son unes estadístiques força importants i a tenir en compte, quan ja s’ha disputat gairebé les tres quartes parts del campionat. D’un campionat que la UE. Tàrrega esta fent d’una forma brillant i positiva, mantenint un colze a colze realment força interessant amb el CFJ. Mollerussa ,per a veure al final de temporada quin dels dos equips puja directament a Primera Catalana.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració