REFORÇOS A LA UE.TÀRREGA PER CANVIAR LA DINÀMICA DE L’EQUIP DE LA CAPITAL DE L’URGELL

                            
La UE.Tàrrega i el CF.Balaguer, han arribat a un acord pel qual, el club de la capital de la Noguera cedirà tres jugadors als de l’Urgell d’una forma immediata, segons l’acord de les dues parts.
El primer a incorporar-se a l’equip blaugrana targarí que ara entrena Josep Maria Espasa és Tudor Takacs de 19 anys, que juga preferentment de pivot defensiu, encara que, ens comentaven que pot jugar en altres demarcacions segons les necessitats de l’equip. 

El nou jugador blaugrana, que sense cap mena de dubte, es un bon reforç pel quadre targarí, va ser presentat ahir oficialment a les instal·lacions del municipal Joan Capdevila pel director esportiu Carles Lladó, va valorar molt positivament l’arribada d’aquest i d’altres jugadors que arribaran els propers dies, i la predisposició de l’equip balaguerí a deixar, aquest i altres dos jugadors per a reforçar a l’equip blaugrana, paraules que, també va corroborar el president del CF. Balaguer, que va acompanyar a Tudor Takacs a la presentació del jugador per l’equip targarí. En els pròxims dies, van dir que s’incorporaran dos futbolistes més a la U E Tàrrega.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració