EL NOU ORGANIGRAMA ESPORTIU DE LA UE TÀRREGA

 

L’organigrama esportiu de l’escola de futbol, amb Jordi Calderó i Albert Rosinés al capdavant de la direcció esportiva i general, i Jordi Oliveres com a Coordinador esportiu responsable del treball de camp dels equips, és de d’ahir l’equip de treball encarregat de vetllar per la gestió esportiva de la UE Tàrrega, substituint al fins ara director esportiu Carles Lladó.

El president de l’entitat, Gerard Caro, també va presentar els dos membres de la seva junta directiva encarregats de l’àrea esportiva de l’entitat. Es tracta de Francesc Xavier Oliver i Josep Boté ex jugadors de la UE Tàrrega i la UE Lleida, entre altres clubs, i col•laboradors actius de l’escola de futbol de Tàrrega.

Amb aquestes novetat, Caro reforça la intenció de treballar amb un projecte esportiu comú amb l’escola de futbol sota el lema de la seva candidatura “Futbol, de Tàrrega”. L’objectiu immediat de la nova direcció esportiva del club és reforçar la plantilla per poder afrontar amb garanties la segona volta de la competició de lliga.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració