La 14a edició de la Nit de l’Esport Targaríla 14a Nit de l’Esport Targarí    Fou una vetllada emotiva de reconeixements amb alguns moments d’especial significació. D’una banda, en l’àmbit futbolístic, es va retre tribut a l’ascens de la Unió Esportiva Tàrrega a Primera Catalana. El regidor d’Esports, Jaume Folguera, lliurà la rèplica de l’Àliga de Tàrrega al president del club, Gerard Caro, acompanyat d’altres membres de la junta directiva.

Els  premis que , segons la qual cada club decideix els premiats d'entre els seus jugadors, equips, entrenadors, directius i col·laboradors.
Aquest any la UE Tàrrega vol fer un reconeixement especial a  ELECTRO-TARR i significat al seu principal patrocinador És tracta d´una empresa de la nostra ciutat que es dedica a la venda i distribució de material elèctric, fundada al 1993. Volem agrair molt especialment el recolzament que dóna a la nostra entitat any rere any, essent fonamental per l´esdevenir de l´entitat.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració