SANCIÓ PER LA UE.TÀRREGA
SANCIÓ PER LA UE.TÀRREGA
El Comitè de Competició de la FCF. de futbol en la seva reunió del dimecres, va decidir sancionar a la UE. Tàrrega, amb el tancament del seu camp, pel fet de produir-se incidents reiterats contemplats a l’article 332 del RG dintre de la mateixa temporada i de conformitat amb l’article 318.2 del Reglament General.
 
Els fets sancionadors, son perquè desprès dels partits, el Grup d’Animació acostuma a encendre algun pot de fum amb els colors blaugrana, i també alguna bengala. Però repeteixo, aquests fets sempre acostumen  a ser desprès que l’àrbitre hagi decretat la fi del partit.


Posats en contacte amb  Gerard Caro, president de la UE. Tàrrega, aquest ha manifestat “ Que pensem presentat recurs perquè no estem conformes amb aquesta sanció, perquè els fets motiu de sanció sempre s’han produït amb el partit ja finalitzat o abans, quant encara els protagonistes no son al terreny de joc “
El president blaugrana també ha dit que “alhora  mantindrem una reunió amb el grup esmentat per tal de no incórrer en altres fets que puguin ser objecte de sanció i buscar alternatives que mantinguin les mostres de suport a l'equip dins però, de la normativa”
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració